Димитър Васев напуска Септември, Ники Митов се завръща отново начело на клуба

Николай Митов, който напусна Септември преди 6 месеца, за да поеме треньорския пост в Левски Сф, ще се завърне отново начело на клуба, по информация на Спортал.

Досегашният треньор на „синьо-червените“ Димитър Васев е освободен от поста си, след като записа четири поражения в първите пет кръга на родния елит. Собственикът на „септемврийци“ Румен Чандъров е силно разочарован от старта на първенството, като е решил да върне бившия треньор. Именно той пусна Митов на „Герена“ в края на февруари, когато 26-кратните шампиони го взеха за заместник на Елин Топузаков, но беше освободен оттам преди 2 седмици.

Спортният директор на Септември Кристиян Добрев потвърди пред Дарик Радио раздялата с Васев, но не съобщи името на неговия заместник, уточнявайки че към момента Румен Чандъров е в чужбина и решението му се изчаква.

Васев стана треньор на Септември това лято, като шефовете на клуба обновиха почти целия тим, оставяйки 7-8 титуляра от отбора, спечелил промоция през месец май. Тогава треньор бе Христо Арангелов, който стана впоследствие първи помощник на Васев. Младият специалист бе помощник и на Митов при предния му престой в Септември, а сега отново ще бъде в щаба му.

Инфо: sportal.bg, gong.bg