Николай Митов мисли за подготовката на клуба

Преди началото на предсезонната подготовка Николай Митов говори пред Topsport.bg за „Септември“ и предстоящите исторически дербита срещу ЦСКА:

„В момента не искам да говоря излишно и да се изхвърлям. Просто сме в самото начало на подготовката си, тренираме от понеделник /29.06/ в Драгалевци. Имаме опитни играчи, но нека минат десетина дни, да имаме повече яснота, тогава ще коментирам по-обстойно и мачовете срещу ЦСКА.

Разбира се, много сме доволни, че ще играем с такъв отбор. Знаете обаче как е във „В“ група – играчите нямат договори и общо взето могат да си тръгнат по всяко време. Затова не бързам да говоря. Нека първо разбера с какво ще разполагаме като отбор и възможности. Тогава вече можем да си поставим и някаква цел в мачовете с ЦСКА. Без да съм наясно със състава, просто няма смисъл да говоря и просто да хвърляме думи в пространството.

Вероятно ще отидем на лагер в Трявна, но не се знае още. Пак казвам – след десет дни ще знам и аз самият много повече и тогава ще коментирам „, завърши Митов.

По инфо от: topsport.bg